Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in het bedrijfsleven. Gezondere medewerkers zijn namelijk productiever en zitten beter in hun vel. Dit heeft effect op het ziekteverzuim van uw organisatie. Ter stimulering van sport en beweging heeft het Rijk een fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness (o.a. bootcamp) in het leven geroepen. Dankzij deze vrijstelling is het voor zowel werkgever als werknemer financieel aantrekkelijk om te sporten. Bootcamp Goes brengt het (Zeeuwse) bedrijfsleven graag in beweging! We bieden de volgende opties aan:

  • Bedrijfsbootcamp
  • Teambuilding bootcamp

Bedrijfsbootcamp
Als werkgever kunt u onze strippenkaarten aanschaffen en beschikbaar stellen aan uw medewerkers. Koopt u tien of meer kaarten? Dan ontvangt u een collectiviteitskorting van 15%. Uw medewerkers kunnen met de strippenkaart wekelijks aansluiten bij de lessen. Wat zijn de belangrijkste voordelen?

  • De werknemer betaalt zijn strippenkaart van zijn bruto salaris i.p.v. netto salaris en heeft hiermee dus een belastingvoordeel
  • Als werkgever biedt u een leuke, extra secundaire arbeidsvoorwaarde aan.
  • Samen met collega’s trainen bevordert de onderlinge samenwerking. Goed functionerende teams staan voor resultaatverbetering in het dagelijkse werk.
  • Bootcamp verbetert de fysieke gezondheid (sterker, meer uithoudingsvermogen, minder rugklachten, etc.) en mentale gezondheid van uw medewerkers.

Interesse of meer informatie? Stuur een e-mail naar: info@bootcampgoes.nl

Teambuilding bootcamp
Een eenmalige training of teambuilding work-out verzorgt door Bootcamp Goes? Uiteraard kunnen wij daarin voorzien. Bootcamp wordt regelmatig ingezet bij teambuildingsactiviteiten, en wordt op diverse locaties georganiseerd. We houden rekening met het doel van de activiteit en het niveau van de deelnemers. Iedere training is uniek, dus wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Stuur een e-mail naar: info@bootcampgoes.nl

 

Over Bootcamp Goes

E-mail: info@bootcampgoes.nl
KvK-nummer: 71554629
BTW-nummer: NL205784173B01

Volg ons via social media!