Hoe ziet een training eruit?

Een bootcamp-training duurt circa 60 minuten en vindt altijd buiten plaats. Tijdens een training werk je individueel, als duo of in teamverband op een speelse manier aan je conditie en kracht. Voor de diverse cardio- en spierversterkende oefeningen gebruiken we het eigen lichaamsgewicht en alle elementen die we onderweg tegenkomen. Denk aan trapjes, bankjes of muurtjes.

Tijdens de oefeningen word je begeleid door een ervaren, gecertificeerde instructeur. Het sporten in teamverband en de enthousiaste instructeur houden je gemotiveerd en zorgen ervoor dat je niet opgeeft.

Is bootcamp iets voor mij?

De trainingen van Bootcamp Goes zijn geschikt voor alle leeftijden en sportniveaus. De instructeur kan oefeningen namelijk zwaarder of juist lichter maken. Hierdoor blijft een training voor zowel beginners als gevorderden een uitdaging.

We vinden het belangrijk dat je altijd goed naar je eigen lichaam luistert. Je bepaalt je eigen grenzen, maar natuurlijk motiveren we je om je grenzen soms ook te verleggen. Samen zorgen wij dat je het maximale uit elke training haalt.

Wanneer en waar worden de trainingen gegeven?

Bootcamp Goes geeft iedere week op maandag- en woensdagavond een training. Lees hier meer informatie.

Ik wil een strippenkaart kopen, wat moet ik doen?

Ga naar het inschrijfformulier en vul alle gegevens zo goed mogelijk in. Meer informatie over het betalen van je strippenkaart ontvang je na inschrijving per mail.

Gaat een training bij slecht weer door?

Ja, een training gaat in principe altijd door. Alleen bij extreme weersomstandigheden zoals onweer of ijzel wordt de training gestaakt of verplaatst naar een binnenlocatie.

Ik wil een gratis proefles volgen, wat moet ik doen?

Neem even contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@bootcampgoes.nl.

Over Bootcamp Goes

E-mail: info@bootcampgoes.nl
KvK-nummer: 71554629
BTW-nummer: NL205784173B01

Volg ons via social media!