Wanneer gaat Bootcamp Goes samenwerken met De Putter PT?
Officieel gaan we vanaf 1 januari 2022 samenwerken, maar de komende maanden zullen trainingen bijvoorbeeld al deels samen worden gegeven.

Waarom gaat Bootcamp Goes samenwerken met De Putter PT?
Voordat ik deze vraag beantwoord wil ik benadrukken dat ik deze keuze niet heb gemaakt omdat het slecht gaat met Bootcamp Goes, sterker nog: het gaat juist erg goed. Ik heb mijn keuze met name gemaakt omdat ik toe ben aan een nieuwe prikkel, en deze samenwerking is precies die prikkel die ik zocht.

Daarnaast denk ik dat het voor jullie als groep ook veel voordelen op gaat leveren. Er worden meer trainingen gegeven, je hebt toegang tot een veel breder arsenaal aan materialen, strippen zijn straks onbeperkt geldig en doordat het team uit drie trainers gaat bestaan, worden de trainingen nóg afwisselender.

Wat gaat er de komende maanden (tot 1 januari 2022) veranderen?
De komende periode gaat er eigenlijk weinig tot niets veranderen. Sven blijft gewoon training geven op maandag en woensdagavond, op de manier zoals je dat gewend bent.

De enige verandering is dat er straks misschien leden van De Putter aansluiten bij de groep of dat je een keer training krijgt van een trainer van De Putter PT. Wij moeten namelijk kennis maken met hen, en zij met ons. Je wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Tot hoe lang is mijn strippenkaart van Bootcamp Goes nog geldig?
Op je kaart staat de verloopdatum van je kaart. In vrijwel alle gevallen is dit tot 1 januari 2022.

Kan ik dit jaar met mijn strippenkaart van Bootcamp Goes ook een training volgen op zaterdagochtend bij De Putter PT?
Ja, vanaf zaterdag 4 december kun je met je strippenkaart van Bootcamp Goes ook op zaterdagochtend een training volgen bij De Putter PT.

Mijn huidige strippenkaart is bijna vol, maar 10 strippen haal ik voor 1 januari 2022 niet meer. Wat nu?
Als je denkt dat je dit jaar geen 10 trainingen meer gaat volgen, dan kun je vanaf heden ook 5-strippenkaarten kopen. Deze kaart kost 30 euro en is tot 1 januari 2022 geldig. Vanaf december is het ook mogelijk om per training te betalen (6 euro per training).

Wat kost een strippenkaart bij De Putter PT?
Een 10-strippenkaart bij De Putter PT kost 60 euro, dit bedrag betaal je momenteel ook bij Bootcamp Goes.

Hoe lang is een strippenkaart geldig bij De Putter PT?
Een strippenkaart is bij De Putter PT onbeperkt geldig. Het advies is wel om wekelijks te komen trainen zodat je resultaten blijft boeken qua conditie en kracht.

Hoe meld ik mezelf aan voor een training van De Putter PT?
De Putter PT kent geen fysieke strippenkaart, maar digitale strippen. Via een gemakkelijke app kun je strippen inleveren op het moment dat je jezelf aanmeld voor een training. Aanmelden via de app is dus verplicht. Nadat je een kaart hebt gekocht bij De Putter PT word je hierover geïnformeerd.

Wanneer geeft Sven straks training bij De Putter PT?
Vanaf 1 januari 2022 geeft Sven training bij De Putter PT. Op welke dagen hij training geeft kan per week wisselen, maar minimaal 5-6x in de maand. In de app is maandelijks te zien wanneer hij les geeft.

Wanneer geeft De Putter PT training?
Op maandag- en woensdagavond + zaterdagochtend wordt er bootcamp gegeven. De exacte tijden volgen nog, maar wijken niet of nauwelijks af van de tijd die je nu gewend bent.

Waar worden de training van De Putter PT gegeven?
De trainingen vinden altijd plaats in Goes. In de winterperiode op Sportpark ’t Schenge in Goes. In de zomerperiode verhuizen we naar andere uitdagende locaties, zoals bijvoorbeeld de Hollandse Hoeve in Goes.

Wie zijn de andere trainers van De Putter PT?
Trainer Sven ken je natuurlijk al, maar de Putter PT kent straks nog twee trainers:

– Rico de Putter is (personal) trainer en eigenaar van De Putter PT. Rico is een zeer ervaren trainer. Zo is hij ruim 6 jaar in dienst geweest als marinier bij Defensie en heeft hij 4 jaar gewerkt als Sport manager bij Fitland. Rico en Sven kennen elkaar vanuit de periode bij Fitland en hebben altijd contact gehouden.

– Mariël van der Meer geeft sinds dit voorjaar trainingen bij De Putter PT. Ze heeft de afgelopen maanden zowel bootcamptrainingen als outdoor workouts gegeven. Mariël is een enthousiaste trainster die je weet te motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Mijn vraag staat niet in dit overzicht? Wat nu?
Stuur gerust een WhatsApp of mail naar: info@bootcampgoes.nl.